Topul 7 a celor mai bănoase meserii de pe OnlyFans

Există multe posibilități prin care se pot face bani online în ziua de astăzi, iar una dintre cele mai accesibile este creare de conținut pe OnlyFans.

OnlyFans este un site unde fanii se pot abona lunar, contra unei taxe, la conținutul creatorilor pentru a-l putea viziona. Acesta poate conține poze, videoclipuri, etc.

Iată mai jos cele mai profitabile 7 categorii de conținut:

7. Sfaturi de frumusețe

Într-o lume în care există atât de multe produse cosmetice pentru diferite tipuri de piele și afecțiuni, care sunt recomandate fără a lua în considerare ce probleme ar putea cauza folosirea necorespunzătoare, este o ușurare că există experți la care putem apela pentru a fi îndrumați.

6. Bloguri cu tematica Fă-o tu însuți!

Cei mai mulți dintre noi pun un mare preț pe calitate, dar câteodată aceasta este mai greu de găsit, sau nu se pliază gusturilor noastre. Aici intervine singura soluție posibilă: fă-o tu însuți! Fie că este vorba de un cadou sau o decorațiune, creatori de pe OnlyFans te pot ajuta să te descurci singur.

5. Bloguri de vacanțe

Unii oameni preferă cărțile, unii filmele, alții să vizualizeze poze și videoclipuri cu diferite destinații, hoteluri etc. pentru a călători direct de pe canapea. De asemenea ne pot ajuta să ne alege propria călătorie.

4. Cosplayul

Cu toții avem unul sau mai multe personaje pe care le simpatizăm din filme, benzi desenate, cărți și poate am dori să le cunoaștem în viața reală, dar din păcate acest lucru este imposibil. Partea bună e că există creatori care portretizează aceste caractere și le aduc la viață.

3. Influencerii

Fie că este vorba de sfaturi financiare, videoclipuri amuzante sau prezentarea noilor lor haine, influencerii de pe OnlyFans nu duc lipsă de subiecte. Iar utilizatorii nu se pot plictisi!

2. Fitnessul

Timpul înseamnă bani, bani pe care nu vrem să îi pierdem, astfel e mult mai ușor să ne deschidem laptopul sau telefonul, decât să mergem până la o sală. Conturile cu sfaturi de sănătate ne ajută să ne menținem plini de energie și voie bună.

1. Conținutul pentru adulți

OnlyFans reprezintă libertate, astfel atâta timp cât sunt originali, creatorii pot împărtăși aproape orice fel de conținut. În topul clasamentului se regăsesc conturile destinate adulților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *